FÖR LIVET. FÖR MÄNNISKOVÄRDET.

Vi försvarar människans unika och okränkbara värde genom tre grundläggande uppdrag:

Utbildning, Opinionsbildning. Rådgivning.

Vi arbetar för att skapa en livets kultur och vara en motkraft till den livsförnekande kulturen i samhället.

 

Den 12 december är det tredje advent och Livets Söndag. En dag då din församling har ett unikt tillfälle att stå upp för livet och människovärdet. I sociala medier kan du denna dag #StåUppFörLivet och tagga gärna @manniskovarde.se. Läs mer om dagen här!

Möt bebisen Olivia!

Från en enda mänsklig cell till en bebis med ett hjärta som slår, hjärnvågor, fingrar och tår. Olivia visar den anmärkningsvärda och fantastiska utvecklingen hos det ofödda barnet i magen. Denna banbrytande film har tagits fram av organisationen LiveAction i USA med hjälp av 3D-animation. Sprid den gärna!

Blogg

Debattartiklar

Pressmeddelanden

Jourlinjen Livlinan

Jourlinjen Livlinan erbjuder rådgivning och samtalsstöd via chatt eller telefon till dig som har gjort abort, funderar på abort eller är gravid och behöver stöttning. Vi vänder oss även till män och anhöriga. Livlinan är ett komplement till samhällets olika mottagningar och ett alternativ dit du kan ringa i en utmanande situation.

Stå med oss!

 

Stå med oss i kampen för människovärdet genom att bli medlem, månadsgivare eller ge en enskild gåva. Varje bidrag är betydelsefullt och ju fler vi blir desto mer kan vi göra. Du kan också bli företagssponsor.