Som företagssponsor är du med och bidrar till vårt arbete för en ökad respekt för människovärdet i Sverige idag. Du hjälper oss vara en en röst för de minsta och svagaste i vårt samhälle, för de som inte har någon egen röst. Du får vår tidning Människovärde några gånger per år. Första numret ges ut i pappersform och övriga skickas via mejl.

Du kan läsa mer om vår verksamhet här. För att hålla dig uppdaterad anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss ocks gäran på Facebook, Instagram, Twitter och Gab.

Att få sponsring från dig som företagare är oerhört betydelsefullt för oss. Kanske känner du en viss tveksamhet inför att öppet sponsra oss genom att synas med företagsnamn och logga då vissa av våra frågor är kontroversiella i dagens samhälle. Detta har vi full förståelse för och därför kan våra sponsorer vara helt anonyma. Vår policy är att aldrig lämna ut någon information om våra sponsorer eller givare. Om du skulle vilja bli en av våra sponsorer skicka ett mejl till info@manniskovarde.se eller ring oss på 018-12 93 00.

Vi är en ideell förening utan några statliga bidrag och helt beroende av gåvor, sponsring och medlemsavgifter. 

 

Tack för att du som företagare väljer att sponsra oss!

Publicerad: 2021-01-20 vid 09:13, Senast uppdaterad: 2022-02-17 vid 14:54