BLI MÅNADSGIVARE

Månadsgivare ger en gåva på minst 50 kr varje månad till vår verksamhet. Du kan välja mellan autogiro eller att få ett inbetalningskort i posten och då betala till vårt bankgiro. Som månadsgivare får du vår papperstidning några gånger per år med artiklar i våra olika ämnen och information om vårt arbete. Varje månad får du också vårt nyhetsbrev via mejl. För att hålla dig ytterligare uppdaterad kan du följa oss på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

För närvarande arbetar vi med att gå över till digitala utskick och räknar med att vara klara i början på 2021. Du som inte har en e-postadress kommer att få pappersbrevet med inbetalningskort i din brevlåda, precis som tidigare.

Vi är en ideell förening utan några statliga bidrag, som är helt beroende av gåvor. Våra månadsgivare är därför enormt värdefulla för oss och ger arbetet en stabil grund. Vi har ingen möjlighet att tacka alla månadsgivare personligen, men glöm inte att varje gåva är betydelsefull och gör det möjligt för oss att fortsätta arbetet för en ökad respekt för människovärdet. Du kan läsa mer om vårt arbete här.

 

Tack för att du väljer att bli månadsgivare!

Autogiro

För att bli månadsgivare med autogiro kan du registrera dig med hjälp av ditt BankID via följande länk: Medgivande för autogiro

Om du inte har BankID var vänlig kontakta oss på info@manniskovarde.se eller 018-12 93 00 så skickar vi en medgivandeblankett för autogiro på posten.

Inbetalningskort

För att bli månadsgivare och få ett inbetalningskort via posten varje månad var vänlig fyll i formuläret nedan.

    Hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår integritetspolicy som du hittar här.