BLI MÅNADSGIVARE

Månadsgivare ger minst 50 kr i gåva varje månad till vår verksamhet. Du kan välja mellan autogiro eller att få ett inbetalningskort. Läs mer här nedanför. Som månadsgivare får du papperstidningen Människovärde 3-4 gånger per år, med artiklar i våra olika ämnen och information om vårt arbete. Varje månad får du också vårt nyhetsbrev via mejl. För att hålla dig ytterligare uppdaterad följ oss gärna på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter. Nyligen öppnade vi även ett konto på Gab.

Vi är en ideell förening utan några statliga bidrag och därför helt beroende av gåvor. Gåvorna från våra månadsgivare är väldigt betydelsefulla för oss och ger vårt arbete en stabil grund. Vi har ingen möjlighet att tacka alla personligen, men glöm inte att just din månadsgåva är betydelsefull och gör vårt arbete möjligt. Om du vill veta mer om vårt arbete kan du läsa det här.

PS. För närvarande arbetar vi med att gå över till digitala utskick av våra brev till månadsgivare och medlemmar. Du som inte skickat oss din e-postadress nyligen kan göra det till info@manniskovarde.se. Ange även namn och adress. Tyvärr går inte våra register att samköra, så även om du får vårt nyhetsbrev via mejl behöver vi en aktuell e-postadress. Du som inte har en e-postadress kan ringa oss så får du pappersbrevet med inbetalningskort i din brevlåda, precis som tidigare.

 

Tack för att du väljer att bli månadsgivare!

Autogiro

För att bli månadsgivare med autogiro välj något av alternativen nedan:
1. Fyll i ett formulär med hjälp av BankID via följande länk: Medgivande för autogiro
2. Mejla oss på info@manniskovarde.se eller ring 018-12 93 00, så skickar vi formuläret på posten.

Inbetalningskort

För att bli månadsgivare och få ett inbetalningskort varje månad var vänlig fyll i formuläret nedan.

    Hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår integritetspolicy som du hittar här.