Om du blir månadsgivare via autogiro med minst 100 kr/mån får du två böcker utan kostnad under oktober-december. Du tecknar dig för autogiro via BankID eller mejlar oss på info@manniskovarde.se så skickar vi ett formulär. Erbjudandet gäller även dig som redan är månadsgivare och höjer ditt belopp med 100 kr. Skicka i så fall ett mejl till info@manniskovarde.se.

Böckerna du får är följande

BOK 1: Drabbad av verkligheten – Boken handlar om Abby Johnson som var chef för en abortklinik men bytte sida, vilket blev en toppnyhet i USA. Idag är Abby en känd person inom prolife-rörelsen och leder en organisation som hjälper anställda inom abortindustrin att ta sig därifrån. Boken är väldigt personlig och brutalt ärlig. Har du redan läst den ge den gärna vidare till någon annan.

BOK 2: En tid för läkedom – En bok som ur ett kristet perspektiv ger hopp och vägledning för den som gjort abort. Det är en bok till alla de kvinnor som ännu inte har sörjt sitt barn och till de barn som aldrig har blivit sörjda. Den kan ges till någon som genomgått en abort och behöver upprättelse eller läsas av dig som vill kunna hjälpa andra som genomgått en abort.

 

Allmän information till dig som blir månadsgivare

 

Månadsgivare ger minst 100 kr i gåva varje månad. Du kan välja mellan autogiro eller att få en betalningsavi via mejl (i pappersform om du inte använder mejl). Välj gärna autogiro då det underlättar vår administration. Vi är en ideell förening utan några statliga bidrag och därför helt beroende av gåvor och medlemsavgifter. De månatliga gåvorna ger vårt arbete en stabil grund att stå på och är därför väldigt viktiga för oss. Läs mer om vår verksamhet här. För att hålla dig ytterligare uppdaterad följ oss gärna på sociala medier. Vi finns på FacebookInstagram och TwitterNyligen har vi även öppnat ett konto på Gab.

Som månadsgivare får du vår tidning 3-4 gånger per år med vanlig post och ett nyhetsbrev varje månad via mejl.

 

Tack för att du väljer att bli månadsgivare!

Autogiro

För att bli månadsgivare med autogiro behöver du fylla i ett formulär. Välj något av de två alternativen nedan:
1. Fyll i ett formulär med hjälp av BankID via följande länk: Medgivande för autogiro
2. Kontakta oss på info@manniskovarde.se eller ring 018-12 93 00 så skickar vi formuläret på posten.

Betalningsavi

För att bli månadsgivare och få en betalningsavi varje månad var vänlig fyll i formuläret nedan.

    Hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår integritetspolicy som du hittar här.