Som månadsgivare är du med och bidrar till vårt arbete för en ökad respekt för människovärdet i Sverige idag genom utbildning, opinionsbildning och rådgivning. Du hjälper oss vara en en röst för de minsta och svagaste i vårt samhälle, för de som inte har någon egen röst. Månadsgivare får vår tidning Människovärde några gånger per år. Första numret ges ut i pappersform och övriga skickas via mejl.

Månadsgivare ger minst 100 kr i gåva per månad. Du kan välja mellan autogiro eller att få en betalningsavi via mejl (i pappersform om du inte använder mejl). Välj gärna autogiro då det underlättar vår administration. För att hålla dig uppdaterad anmäl dig även till vårt nyhetsbrev. Följ oss också gärna på FacebookInstagram och TwitterNyligen har vi även öppnat ett konto på Gab. Läs mer om vår verksamhet här.

Vi är en ideell förening utan några statliga bidrag och helt beroende av gåvor och medlemsavgifter. De månatliga gåvorna ger vårt arbete en stabil grund att stå på och är därför väldigt viktiga för oss. Även om vi inte har möjligheten att tacka våra månadsgivare personligen så kom ihåg att just din månadsgåva är betydelsefull.

 

Tack för att du väljer att bli månadsgivare!

Autogiro

För att bli månadsgivare med autogiro behöver du fylla i ett formulär för medgivande. Välj något av de två alternativen nedan:
1. Fyll i ett formulär med hjälp av BankID via följande länk: Medgivande för autogiro
2. Fyll i ett pappersformulär (om du inte har BankID) som vi skickar med vanlig post. Mejla oss på info@manniskovarde.se eller ring 018-12 93 00.

Betalningsavi

För att bli månadsgivare och få en betalningsavi varje månad via mejl var vänlig fyll i formuläret nedan.

    Hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår integritetspolicy som du hittar här.

Publicerad: 2019-05-15 vid 12:41, Senast uppdaterad: 2022-02-17 vid 14:47