Vårt arbete växer och vi får fler och fler förfrågningar från kyrkor och organisationer om att medverka på olika tillställningar. Vi driver bland annat en blogg, PROLIFE-utbildning online, Människovärdespodden, ger ut en tidning, har ett årligt webinarium och är aktiva på sociala medier. Varje år ger vi också ut en rapport som mejlas till myndigheter och till alla riksdagsledamöter.

Allt som finns på vår hemsida och allt vi gör är gratis för att så många som möjligt skall få del av det. Men för att ta fram allt behövs pengar. Vi får inga statliga bidrag och idag har vi heller inte ekonomisk uppbackning från kyrkor på samma sätt som tidigare. Det kan finnas olika anledningar till det. Särskilt abortfrågan anses kanske vara för politisk, och tonas därför ned. Problemet med det är att den unga generationen riskerar att anta samhällets rådande värderingar. Men om vi kristna inte längre står upp för livet och människovärdet, vem ska då göra det?

Vi vill se en ny kristen prolife-generation i Sverige. Men för att vi skall kunna nå de unga och fortsätta vårt arbete behöver vi fler understödjare. Därför söker vi nu 500 månadsgivare som kan ge 100 kr/mån. Detta skulle ge oss en stadigare ekonomisk grund, vilket i sin tur skulle underlätta vår planering för framtiden. Kanske är du en av de 500?

För att bli månadsgivare välj något av fyra följande alternativ:

 

1. AUTOGIRO (Välj gärna detta då det underlättar för oss!)

För att bli månadsgivare med autogiro välj något av följande alternativ:

  1. Fyll i formulär med hjälp av BankID.
  2. Skriv ut formulär (om du inte har BankID). Fyll i och signera. Skicka till: MÄNNISKOVÄRDE, Gunstavägen 23, 741 51 Uppsala.
  3. Har du ingen möjlighet att skriva ut formuläret så kan vi skicka det till dig med vanlig post.
    Mejla ditt namn och adress till info@manniskovarde.se eller ring 018-12 93 00.

2. STÅENDE ÖVERFÖRING

Om du inte vill använda autogiro kan du istället skapa en stående överföring från din internetbank till Människovärdes kontonummer 486 098 621 på Handelsbanken (clearingnr 6514).

 

3. SWISH (123-147 13 41)

Om du väljer att ge din gåva via swish varje månad var vänlig informera oss om detta. På så sätt får vi vetskap om hur mycket gåvor vi får in månadsvis, vilket underlättar vår planering. Mejla ditt namn och adress till info@manniskovarde.se eller ring oss på 018-12 93 00.

 

4. BETALNINGSAVI (via mejl)

För att få en betalningsavi via mejl var vänlig fyll i formuläret nedan.
OBS! Om du inte använder mejl kan du få ett pappersbrev i posten. Skicka oss då ett brev eller kontakta oss på 018-12 93 00. Vi önskar dock i första hand att du väljer andra alternativ, eftersom det minskar våra portokostnader.

    Hur vi hanterar personuppgifter kan du läsa om i vår integritetspolicy som du hittar här.

Publicerad: 2019-05-15 vid 12:41, Senast uppdaterad: 2023-08-10 vid 15:15