Erbjudandet gäller dig som blir månadsgivare via autogiro med minst 100 kr/mån under okt-dec, och även dig som redan är månadsgivare och höjer ditt belopp med 100 kr. Ytterligare information hittar du här.

 

Missade du vårt webinarium?

Om du missade vårt webinarium kan du se det efteråt. Du kan välja att se hela webinariet på ca 2 timmar eller varje föredrag för sig. Tänk på att om du väljer enskilda föredrag missar du några viktiga filmklipp som bara visas i den långa versionen. Värt alltså att se hela! Läs mer här!

 

Rapport om samvetsfrihet vid liv och död

På internationella barnmorskedagen gav vi ut en rapport om samvetsfrihet vid liv och död. Syftet med vår rapport är att sammanfatta de viktigaste aspekterna av samvetsfrihet vid abort och dödshjälp. Samvetsfrihet ingår i de mänskliga rättigheterna och tillkom som en motreaktion efter andra världskrigets förtryck, där alltför många, inklusive läkare, underlåtit eller inte tillåtits att följa samvetet och efteråt skyllde på att de bara lydde order. Samvetsfrihet är en grundläggande frihet i demokratier. Motsatsen kan därför leda till en odemokratisk kultur där en part med större makt avgör vilka åsikter som är tillåtna. Läs mer här!

Blogg

Debattartiklar

Pressmeddelanden