Vi kontaktas regelbundet av människor från hela landet som vill engagera sig och hjälpa till på olika sätt. Därför har vi sammanställt denna sida med tips och idéer till dig som brinner för våra frågor och som vill kunna dela med dig till andra.

 

Utbilda dig!

Kunskap och fakta är viktiga redskap för att kunna ge information till andra. Se därför till att utbilda dig och skaffa dig kunskap i frågor som rör människovärdet. Här följer några utbildningstips:

– Läs vår blogg
– Lyssna på vår podd
– Läs in dig på våra ämnen
– Gå vår online-prolife-utbildning
– Läs våra rapporter
– Titta på våra seminarier

 

Följ oss på sociala medier!

Sprid information om våra frågor och vår organisation genom att följa, gilla och dela våra inlägg på sociala medier, så är du en röst för livet till dina följare. Uppmuntra din familj och dina vänner att göra detsamma.

 

Kroka arm med oss!

Genom att stötta oss ekonomiskt hjälper du oss vara en röst för de svaga och sjuka. Varje bidrag – stort som litet – är betydelsefullt! Du kan stötta oss på flera olika sätt. Läs mer här!

Obs! Vi får inga statliga bidrag, utan är helt beroende av medlemsavgifter, månadsgivare och sponsorer.

 

 

Kontakta media!

Ta kontakt med tidningsredaktioner och TV-kanaler om du reagerar på ensidig rapportering i abortfrågan. Särskilt public service har skyldighet att vara opartiska. Telefonnummer och mejladress går oftast att hitta på deras hemsidor. Ju fler som hör av sig desto bättre.

 

Berätta om oss!

Berätta för andra om vårt arbete. Hänvisa till människovärde.se där de bland annat hittar vår blogg, podd, tidning och våra webinarier.

Du kan också beställa vissa nummer av vår papperstidning och dela ut.
1 ex 20 kr/styck
5 ex 15 kr/styck
10 ex 10/styck
Porto tillkommer.

 

Kom med tips!

Har du tips och idéer på vad vi som organisation skulle kunna göra? Skicka oss då ett mejl på info@manniskovarde.se

 

Involvera din församling!

Vi vill uppmuntra dig som är kristen och prolife att involvera din församling i våra frågor. Dela dina tankar med pastorer och ledare. Du kan anordna temadagar, bjuda in talare, fira Livets Söndag eller köpa in tidningar till församlingens bokbord.

 

Publicerad: 2022-07-29 vid 14:24, Senast uppdaterad: 2023-03-11 vid 13:25