Så här kan du engagera dig

1.

Utbilda dig!

Kunskap och fakta är viktiga redskap för att kunna ge information till andra. Se därför till att utbilda dig och skaffa dig kunskap i frågor som rör människovärdet. Här följer några utbildningstips:

2.

Följ oss på sociala medier!

Sprid information om våra frågor och vår organisation genom att följa, gilla och dela våra inlägg på sociala medier. Uppmuntra din familj och dina vänner att göra detsamma.

3.

Kroka arm med oss!

Vi har inga statliga bidrag utan är helt beroende av gåvor och medlemsavgifter för vår verksamhet. Därför är varje bidrag, stort som litet, betydelsefullt. Genom ditt bidrag är du med och hjälper arbetet för en ökad respekt för människovärdet i Sverige idag.

4.

Kontakta media!

Ta kontakt med tidningsredaktioner och TV-kanaler om du reagerar på ensidig rapportering i abortfrågan. Särskilt public service har skyldighet att vara opartiska. Telefonnummer och mejladress går oftast att hitta på deras hemsidor. Ju fler som hör av sig desto bättre.

5.

Berätta om oss!

Berätta för andra om vårt arbete. Hänvisa till människovärde.se där de hittar vår blogg, podd, webinarier och annan information i våra frågor.

6.

Kom med tips och idéer!

Har du har tips och idéer på vad vi skulle kunna göra? Skicka oss då ett mejl på info@manniskovarde.se

7.

Engagera din församling!

Vi vill uppmuntra dig som är kristen och prolife att engagera din församling i våra frågor. Dela dina tankar med pastorer och ledare. Du kan anordna temadagar, bjuda in talare, fira Livets söndag och mycket mer.

Publicerad: 2022-07-29 vid 14:24, Senast uppdaterad: 2022-08-10 vid 10:38