Nu är det sommar och semestertider, vilket innebär efterlängtad och välbehövlig tid för avkoppling. Under den här sommaren, som dessutom innebär viss isolering och att vi kanske är på hemmaplan mer än vad vi brukar vara, kan man använda den lediga tiden till att läsa eller se film.

Kanske hinner du läsa vår rapport Hur mår kvinnor efter abort? som vi gav ut i våras tillsammans med två läkare. Rapporten finns att ladda ner här. På vår blogg finns också många intressanta inlägg att läsa i alla våra olika ämnen, där finns även vår rapport upplagd som en serie i olika delar, fram till och med del 5. Föredrag angående dödshjälp och samvetsfrihet, olika filmklipp och intervjuer vi gjort hittar du på vår YouTube-kanal.

Vi vill dessutom tipsa om filmen Unplanned, som gjort succé på biograferna i USA. Den officiella trailern till filmen kan du se här och en gripande intervju med skådespelaren Ashley Bratcher finns att se här. Tyvärr togs filmen inte till Sverige, men finns att köpa på amazon.co.uk. Filmen handlar om chefen på en av Planned Parenthoods abortkliniker som, efter att ha sett hur en abort gick till, lämnade sitt arbete och istället blev en av de främsta rösterna inom prolife-rörelsen i USA. Filmen visar verkligheten bakom abortindustrin, men är också en film om förlåtelse och hopp. Varför inte samla några vänner och bekanta till en filmkväll?

Under hela sommaren kan du också följa oss på sociala medier. Vi finns på Facebook, Instagram och Twitter.

 

VI ÖNSKAR EN SKÖN SOMMAR!

Läs mer om Människovärde här.
Läs mer om våra ämnen här.